Θέλεις να αναλάβεις ένα Project στην εταιρεία σου; Εμείς σου μαθαίνουμε όλα τα μυστικά του Project Management από την άνεση του σπιτιού σου!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Εκπαίδευση διάρκειας 36 ωρών
Προετοιμασία για απόκτηση διαπιστευτηρίου από το PMI για Project Management Professional (PMP) ®
Παγκόσμια αναγνωρισμένο,με το PMP® θα αποκτήσεις την εμπειρία, την εκπαίδευση και την ικανότητα να οδηγήσεις και να κατευθύνεις τα έργα
Ανάπτυξη μίας ολοκληρωμένης μεθοδολογίας στη Διοίκηση Έργου με βάση το PMI, με τις τεχνικές και τα εργαλεία που απαιτούνται

Το εκπαιδευτικό κέντρο Ace Training and Development Centre ανακοινώνει το την συνέχεια των σεμιναρίων στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργου ( Project Management ) που οδηγούν στην πιστοποίηση από τον οργανισμο PMI.Η Διοίκηση Έργων έχει αποκτήσει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο σε κάθε επιχείρηση, λόγω της αυξανόμενης ανάγκης διαχείρισης όλο και πιο πολύπλοκων έργων. Οι τεχνικές και τα εργαλεία που παρέχει η μεθοδολογία διαχείρισης έργων έχουν εξαπλωθεί σε όλα τα είδη οργανισμών και εντάσσονται στα στρατηγικά τους σχέδια. Το σεμινάριο θα αναπτύξει μία ολοκληρωμένη μεθοδολογία Διοίκησης Έργου με βάση το PMI, με τις τεχνικές και τα εργαλεία που απαιτούνται για να βοηθήσουν αυτούς που υλοποιούν το έργο να το διαχειριστούν με επιτυχία.

Seminar Details:

Days: Monday & Wednesday

Dates:
September: 27,29
October: 4,6,11,13,18,20,25,27
November: 
1,3

Time: 18:00 – 21:15

Duration: 36 ‘Ωρες

Place: Online Course (Zoom & Microsoft Teams)

Language: Ελληνικά

Cost: €360*

(Initial cost: €972,

HRDA Subsidy: €612)

*plus VAT on initial cost. Special discount for non-subsidy eligible candidates

Κάνε τώρα την εγγραφή σου!

Απόκτησε εγκεκριμένο δίπλωμα, δεξιότητες και γνώσεις που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου ανέλιξη! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου την επόμενη κιόλας εργάσιμη ημέρα!

    Κάνοντας κλικ Αποστολή, στέλνεις τις πληροφορίες σου στο AceTraining και συμφωνείς όπως τις χρησιμοποιήσει με βάση το Privacy Policy του.

    Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +357 22266670