Το εκπαιδευτικό κέντρο Ace Training and Development Centre πραγματοποιεί τα δύο επίπεδα πιστοποίησης KNX:  KNX Βασικό Πρόγραμμα (ΚΝΧ Basic Course) και το ΚΝΧ προχωρημένο πρόγραμμα (KNX Advanced course). Το επόμενο KNX Advanced Course θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου 2017.

Εκπαιδευτής του σεμιναρίου είναι ο Πιστοποιημένος ΚΝΧ εκπαιδευτής και πολύ έμπειρος κύριος Γιώργος Λάζος από το πιστοποιημένο ΚΝΧ εκπαιδευτικό κέντρο Quantum στην Αθήνα.

Οι πρωτοποριακές μας τεχνικές εκπαίδευσης καταφέρνουν να εκπαιδεύσουν τον μαθητή στο επαγγελματικό περιβάλλον και να τους προετοιμάσει για την πραγματική εργασία.

 

ΕισαγωγήΑυτό το μάθημα παρέχει πληροφορίες για τις εκτεταμένες επιλογές που παρέχονται από την τεχνολογία κτιριακών συστημάτων ΚΝΧ. Έλεγχος φωτισμού ανοικτού και κλειστού βρόχου, λογική, σενάρια, διάφορα μέσα μετάδοσης, οθόνες και χειριστήρια, εφαρμογές HVAC, συστήματα ασφαλείας, απομακρυσμένη σηματοδότηση, τηλεχειρισμός και απομακρυσμένοι συναγερμοί, απομάκρυσμένη παραμετροποίηση και συντήρηση των συστημάτων ΚΝΧ είναι οι βασικοί τομείς που θα μάθετε περισσότερα σε αυτό το πρόγραμμα.

Το ΚΝΧ Advance course δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσετε σύνθετες λειτουργίες χρηστών στην πράξη. Δεν είναι ένα μάθημα βασισμένο σε προϊόντα και παρέχει επίσης πολύτιμες γενικές συμβουλές και συμβουλές που είναι απαραίτητες για τον επιτυχή προγραμματισμό του συστήματος.

Το μάθημα αποτελείται από θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Οι εξετάσεις (2 ώρες) στο τέλος του προγράμματος είναι μόνο πρακτικές και με την επιτυχημένη ολοκλήρωση τους οι σπουδαστές θα μπορούν να πιστοποιηθούν ως KNX Advanced partners και να φαίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΝΧ (www.knx.org). Η πιστοποίηση ισχύει σε όλο τον κόσμο χωρίς ημερομηνία λήξης.

Η εκπαίδευση έχει διάρκεια 35 ωρών και περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα, όπως ορίζεται από την Διεθνή Ένωση ΚΝΧ.

 

Περιεχόμενα Σεμιναρίου


 1. KNX – Σχεδιασμός Διασφάλισης Λειτουργίας
 2. KNX – Σημαίες
 3. KNX – HVAC
 4. KNX – Ενοποίηση Εφαρμογών
 5. KNX – Διαλειτουργικότητα
 6. KNX – Προσαρμοστές Γραμμής / Backbone
 7. KNX – Προχωρημένος Έλεγχος Φωτισμού
 8. KNX – Τεχνολογία Ασφαλείας
 9. KNX – Λειτουργίες Λογικής
 10. KNX – Ήχος και Εικόνα
 11. KNX – Συστήματα Οπτικοποίησης
 12. KNX – Έξυπνες Μετρήσεις και Έξυπνο Δίκτυο
 13. Συμπληρωματικές Εφαρμογές ETS

 

Σε ποιους απευθύνεται


Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους, Μηχανολόγους, Μηχανικούς Αυτοματισμού, Μηχανικούς Ενεργειακής Τεχνολογίας, Μηχανικούς Δικτύων, Μηχανικούς Υπολογιστών, KNX system integrators.

Προαπαιτούμενο για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να είναι πιστοποιημένοι KNX partners.

                  

DOWNLOAD INFORMATION LEAFLET

REGISTRATION FORM