5 Λόγοι “Γιατί” πρέπει να παρακολουθήσεις το σεμινάριο Project Management!

Μέσα από την καθημερινότητα μας, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε τις περισσότερες φορές, συμμετέχουμε σε μικρά projects έτσι ώστε να θέσουμε ένα καθημερινό πρόγραμμα, να οργανωθούμε στη δουλειά ή στο σπίτι. Αυτά τα καθημερινά έργα μας βοηθούν να αναπτύξουμε δεξιότητες οργάνωσης, ηγεσίας και κριτικής σκέψης!

Φανταστείτε πόσο πιο ικανούς θα μας έκανε το να βελτιώσουμε τις βασικές δεξιότητες μας, να επενδύσουμε και να εξελιχθούμε μέσα από αυτές.

Είτε σκοπεύετε να συνεχίσετε ή να ξεκινήσετε μια καριέρα στη Διοίκηση Έργου είτε όχι, τα οφέλη από την λήψη της γνώσης της μεθοδολογίας στη Διοίκηση Έργου ή ακόμα και την πιστοποίηση από το Project Management Institute(PMI), μπορούν να επηρεάσουν μόνο θετικά την προσωπική αλλά κυρίως την επαγγελματική σας ζωή.

Δες τους 5 λόγους που θα σας απαντήσουν το γιατί πρέπει να παρακολουθήσετε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο.

 1. Θα θέτετε και θα πραγματοποιείται στόχους πιο γρήγορα.

  Η Διοίκηση Έργων είναι στην ουσία η πρακτική της μετατροπής ιδεών σε πραγματικότητα. Μέσα από την μεθοδολογία της Διοίκησης Έργου με βάση το PMI, θα μάθετε για παράδειγμα πως οι επαγγελματίες διαχειρίζονται ένα έργο, πώς οργανώνουν, σχεδιάζουν ένα προϋπολογισμό ή ακόμα, σε ποιους τομείς πρέπει να δώσετε προτεραιότητα κλπ. 

  Ένας στόχος για να πραγματοποιηθεί χρειάζεται προετοιμασία που μπορεί να διαρκέσει ώρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες πολυάσχολης εργασίας. Ωστόσο εάν προσεγγίσετε τους στόχους με βάση την μεθοδολογία στη Διοίκησης Έργου, θα είστε σε θέσει να δημιουργήσετε ενεργά βήματα βασισμένα σε μελέτες και μεθόδους που εφαρμόζονται από τους πιο επιτυχημένους επαγγελματίες σε όλο το κόσμο. 

 2. Σας δίνει πλεονεκτήματα.

  Η γνώση της μεθοδολογίας Διοίκησης Έργου, είναι δεξιότητα που λίγοι το έχουν και πολλοί το ζητούν! 
  Βιομηχανίες και υπηρεσίες όπως είναι η τεχνολογία, η μηχανική, η κατασκευαστική, η πληροφορική, οι επιστήμες υγείας, η περιβαλλοντική τεχνολογία, οι υπηρεσίες φιλοξενίας / τροφίμων, απαιτούν άτομα που έχουν υψηλό επίπεδο οργανωτικών και ηγετικών ικανοτήτων.
  Αυτές είναι κάποιες από τις δεξιότητες που οι Διαχειριστές Έργων αναπτύσσουν μέσα από αυτή την εκπαίδευση.

 3. Βελτιώστε την ποιότητα εργασίας σας!

  Η γνώση του κατάλληλου τρόπου προσέγγισης και εκτέλεσης ενός έργου μέχρι και την ολοκλήρωση του δεν  επιφέρει μόνο μια λιγότερο αγχωτική εμπειρία αλλά και βελτιώνει την ποιότητα εργασίας, αφήνοντας σας ικανοποιημένους. Έρευνες έδειξαν ότι το ένα τέταρτο από την διάρκεια της ζωής μας το περνάμε στο χώρο εργασίας μας, αν θέλουμε να ξοδέψουμε τόσο πολύ χρόνο κάνοντας κάτι είναι καλύτερα να το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο, επενδύοντας σ’ αυτό έτσι ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας αφήνοντας μας στο τέλος ικανοποιημένους. 

 1. Μαθαίνεις για τον προϋπολογισμό.

  Ίσως γνωρίζετε ήδη για τις βασικές αρχές του τριπλού περιορισμού (The triple constraint – PMI*), σχεδόν κανένα έργο δεν μπορεί να είναι γρήγορο, φθηνό και ποιοτικό. Εάν ένα οποιοδήποτε project είναι γρήγορο και φθηνό, πιθανότατα θα έχει χαμηλή ποιότητα. Εάν είναι φθηνό και καλό, πιθανότατα θα αργήσει να ολοκληρωθεί. Εάν κάτι είναι καλό και γρήγορο, πιθανότατα θα είναι ακριβό. Η Μεθοδολογία του PMP του PMI είναι σε θέση να εξηγήσει όλα τα γεγονότα και να κατευθύνει τους διαχειριστές έργων στην οργάνωση των τριών αυτών πιο σημαντικών στοιχείων Χρόνος (Time), Κόστος (Cost), Πεδίο εφαρμογής (Scope).

 1. Καθοδήγησε σωστά την ομάδα σου!
  Η παρακολούθηση αυτών των μαθημάτων όχι μόνο θα σας ωφελήσει εσάς προσωπικά αλλά και τους ανθρώπους που οδηγείτε! Το να είστε καλύτερα οργανωμένοι βοηθά τα μέλη της ομάδας σας να έχουν μια σαφέστερη πορεία και καλύτερη επικοινωνία. Σε ένα project πάντα θα υπάρχουν προβλήματα, το θέμα είναι να εντοπιστούν άμεσα και να επιλυθούν. Η μεθοδολογία του Project Management Professional του PMI μπορεί να σας δείξει τον δρόμο για την επιτυχία.

Μην ξεχνάς ότι το συγκεκριμένο σεμινάριο σε προετοιμάζει για την εξέταση το Project Management Professional του PMI. Αν επιθυμείς να πιστοποιηθείς σαν Project Manager, το σεμινάριο που σου προσφέρουμε είναι το πρώτο βήμα!

Μην αργείς υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και εμείς θέλουμε να σε έχουμε στη διαδικτυακή μας αίθουσα! 
Μπορείς να εκπαιδευτείς από την άνεση του σπιτιού σου αλλά και να επιχορηγηθείς το 80% του κόστους του σεμιναρίου.  

Κάνε κλικ τώρα και μάθε περισσότερες πληροφορίες για τo σεμινάριo μας αλλά και με ποιο τρόπο μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου.
Θα χαρούμε να σε δούμε στις διαδικτυακές αίθουσες διδασκαλίας μας!

*Info from: https://bit.ly/3acCI4Y 

32 Comments

 1. https://israelnightclub.com/

  Greetings! Very useful advice in this particular article! Its the little changes that will make the biggest changes. Thanks for sharing!

 2. Catherine

  Thank you very much for the information, it helped me make the right choice. betmomo

 3. Health Care Today ID

  Dalam merawat bayi 6 bulan, tidak hanya nutrisi dan tidur yang perlu diperhatikan, tapi juga stimulasi perkembangan motorik dan kebersihan bayi.

 4. mahjong ways 2

  Hello there! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog post or vice-versa?

  My site covers a lot of the same topics as yours and I feel
  we could greatly benefit from each other. If you might be interested feel
  free to shoot me an e-mail. I look forward to hearing from you!
  Excellent blog by the way!

 5. EtijYVGBxHjk30KSfA

  cKwqrfZRRLxx4d86sFtY1rgGdilghIXDDMDX3szn5EWA13RqD7pGpOR9xQaD4mMm1KYmhsUy6E4Ny0AaXVb7R1GjWOOkQuu1B92TLmsmru0KvbIO83AhZjRekOACykkKnckFtYiGHxBl18u6bwzIodpjmKykMqeIEdA1HeTzOm2jU58GtKPduX0V0X0bDLJyU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *