Οργάνωση και Διοίκηση Γραφείου

Το Σεμινάριο Οργάνωσης & Διαχείρισης Γραφείου έχει σχεδιαστεί για να εφοδιάσει τους σπουδαστές με γνώσεις και δεξιότητες που σχετίζονται με την αποτελεσματική λειτουργία του σύγχρονου γραφείου των επιχειρήσεων και των συναφών οργανισμών. Θα μάθετε για τις λειτουργίες, τις δομές και τις πρακτικές που ισχύουν σε ένα σύγχρονο γραφείο επιχειρήσεων.


Σκοπός σεμιναρίου να παρουσιάσει τη σύγχρονη μορφή οργάνωσης γραφείου, με τη χρήση της τεχνολογίας, τη σωστή διαχείριση του χρόνου και τον έλεγχο του στρες.

Αφετέρου, να αναπτύξει τις δεξιότητες και τις ικανότητες επικοινωνίας των στελεχών και να τονίσει την σημασία της ορθής επικοινωνίας με προϊσταμένους, πελάτες, συνεργάτες και συναδέλφους τόσο γραπτά όσο προφορικά και ηλεκτρονικά.  Αντίστοιχα, θα αποκτήσει πλήρη και σαφή ενημέρωση για τις εξελίξεις στην τεχνολογία και ειδικότερα των προγραμμάτων που χρησιμοποιούνται στην οργάνωση γραφείου όπως,  Advanced Use of Windows, Office and Outlook.

Σημαντικό επίσης είναι η απόκτηση Ικανοτήτων ως προς την Εξυπηρέτηση Πελατών και  Διαχείρισης Interview.

  • Ανάπτυξη και κατανόηση της δομής και των λειτουργιών ενός μοντέρνου γραφείου.
  • Να αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες για τη διεκπεραίωση εγγράφων γραφείου.
  • Κατανόηση και πρακτική των διαδικασιών για το χειρισμό και την επεξεργασία των δεδομένων και των συναλλαγών σε ένα γραφείο.
  • Να απολαύστε τη σημασία της ηγεσίας, τα κίνητρα, και ανθρώπινες σχέσεις για την ικανοποίηση των εργαζομένων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γραμματείς, υπάλληλους γραφείου, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επιχειρηματίες για την απόκτηση γνώσεων για την καλύτερη οργάνωση του γραφείου τους.

Το σεμινάριο στοχεύει να βοηθήσει τους γραμματειακούς λειτουργούς και όχι μόνο, να οργανώσουν καλύτερα το γραφείο τους και τη δουλειά τους με εκσυγχρονισμό και δημιουργικότητα.

Επίσης απευθύνεται σε στελέχη Γραμματειακής Υποστήριξης που θέλουν να ενημερωθούν για τα νέα πρότυπα διοίκησης, καθώς και σε Γραμματείς που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το ρόλο τους. Επιπλέον απευθύνεται σε Γραμματείς που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν σε μεγαλύτερο βαθμό τις τεχνολογίες ηλεκτρονικής οργάνωσης γραφείου με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας τους και την εξυπνότερη διαχείριση των καθηκόντων τους.

Days: 

Dates:

Time:

Place: Online Course (Zoom & Microsoft Teams)
Duration: 20 Hours
Language: English and Greek (depends the audience)
Cost: €100*
(Initial cost: €340, HRDA Subsidy: €240)
*plus VAT on initial cost. Special discount for non-subsidy eligible candidates